Chakra-healing met de hond

Chakra-healing met de hond

Chakra-healing met het paard

Chakra-healing voor de hond

Hoe gaat dit in de praktijk? Je kunt met je hond naar mijn praktijk komen of ik kom bij je thuis (indien je binnen een straal van 20 km woont).  Honden vinden het meestal prettig om een healing te ondergaan, ze worden hier rustig van en kunnen situaties loslaten. Als een hond andere mensen niet vertrouwt, dan werk ik liever op afstand met de hond.
Zorg dat je hond van tevoren goed uitgelaten is, want dat zorgt voor een rustige start. Na de behandeling van de hond kun je die dag nog een rustige wandeling maken, maar vermijd teveel inspanning of stress. Laat hem of haar zoveel mogelijk met rust, zo kan de behandeling nog optimaal nawerken. De meeste honden willen vooral veel slapen.

Chakra-healing voor het paard

Voor de behandeling van je paard is het voor het paard fijner om op locatie behandeld te worden. Het geeft vaak veel stress als hij of zij uit de vertrouwde omgeving weg moet. Stress na de behandeling zorgt er meestal voor dat de behandeling minder effectief is.

Het is belangrijk dat de berijder of eigenaar bij de behandeling aanwezig is, want hun band komt de behandeling ten goede.

Na de healing is het belangrijk om het paard die dag met rust te laten (dus niet rijden, geen afspraken met de hoefsmid en dergelijke). Zo kan de behandeling nog optimaal doorwerken.
Ik werk binnen een straal van 20 km.